Milyen legyen a cucc, amit küldesz?

(Megszerkesztett anyagleadási feltételek a grafikusodnak)

Bocs, de csak a lentiek szerinti anyagleadás esetén nem számítunk fel szerkesztési munkadíjat!


Címke mérete: 210*63 mm, baloldalon 0,5 - 1 cm-es takarási csík

Fájlformátum: Nyomdakész CMYK Composite PDF, vagy Composite PostScript ( függetlenül attól, hogy milyen technológiával kerül gyártásba, szita, ofszet ill. digitális nyomtatás ).


Betűtípusok - Fontok: A fájlban lévő összes betűtípus (font) legyen beágyazva vagy legörbítve.


Szöveg: A leadott anyagot alapvetően nem feladatunk el- és átolvasni, természetesen a szembeötlő hibák esetén - ha észrevesszük - szólunk. A tartalmi és nyelvtani hibákért, hozott anyagnál, ill. a korrektúra elfogadása után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.


Képi állományok: CMYK, 300 DPI, lehetőleg nem jpg tömörített fájlok.


Színek: PANTONE színek megadásánál figyelembe kell venni a digitális technológia korlátait. Direkt színek esetén csak a nyomásra kerülők legyenek megadva az anyagban. A színre bontott anyag mellett, ha vannak kísérőszínek, azokat is kérjük alakítsa át CMYK-színrendszerbe.


Forma lakk (UV-lakk): ill. a stancszerszámhoz tartozó színkivonatot külön rétegeként kérjük kezelni ( direkt színként ).


Oldalak: Az anyagon minden esetben szerepeljenek, vágójelek, passzerjelek. Ha utófeldolgozásra is szükség van, akkor hajtás, biegelés, perforáláshoz tartozó jeleket is kérjük szerepeltetni.


Méretek: Vágott méret esetén a dokumentum mérete, orientációja egyezzen meg a megrendelésben szereplővel. Kifutó anyag esetén + 3-3 mm-es ráhagyást kérünk!


Adathordozók: Anyagát leadhatja FTP-n, DVD-n, CD-n, pendrive-on vagy 10 MB-ig e-mailen. FTP-re feltöltött anyaghoz minden esetben kérünk egy külön e-mailt is az anyagra vonatkozó információkkal, a megrendelésre való utalással (megrendelés-, árajánlat száma stb.)